Thursday, October 23, 2014

Hot item!!!! Arm Shaper menghapuskan lengan yang menggeleber!!

Salam semua!!! Wow!!! Elken launching 1 lagi produk superb yang dahulunya pernah dikeluarkan untuik tempoh limited edition. Disebabkan ianya sangat-sangat laris macam pisang panas, maka start bulan ini Elken keluar kan semula Arm Shaper Special Edition untuk anda semua!!! 


Ramai yang tanya saya kalau pakai set Charms atau DX Verve, ada tak yang untuk kecilkan lengan dan hapuskan lemak-lemak berlebihan dan menggeleber di situ? Actually boleh cuma perlukan urutan dan tarikan lemak yang konsisten setiap hari. Tapi kini dengan Arm Shaper ni, anda pakai setiap hari, hasilnya perghhh memang superb!


Buat mereka-mereka yang ada lengan menggelebeh dan melambai-lambai tu, wajib ada Arm Shaper ni ok! Sangat-sangat selesa dan tidak panas. Boleh dipakai dengan apa sahaja baju untuk gaya yang lebih ekslusif! PM/Wasap 0169561764 untuk pembelian!


Misya : Lemak lembik lebih mudah dibentuk berbanding lemak otot.

2 comments:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...