Wednesday, September 24, 2014

Cabaran beli lemak Sensualite dilanjutkan sehingga November 2014!!!

Salam semua.. Wah cabaran beli lemak oleh Sensualite diteruskan sehingga November 2014!! Beli lemak?? Yap, kalau anda ada lemak-lemak yang berlebihan tu, jom jual ! 5kg bernilai RM300dp. Dengan syarat, dapatkan pakej pemakanan Sensualite yang disediakan! Info selanjutnya klik SINI.





Wah, yang paling best siap boleh vote secara online lagi tu! Special untuk mereka-mereka yang dah berjaya dalam cabaran sebelum ni. Perghhhh dah macam artis! Badan slim, baru boleh bergaya!=) Antara pemenang-pemenang cabaran Sensualit sebelum INI.

So macam mana nak join? Tengok SINI cara-caranya.


Misya : Lemak sudah mencukupi. Just nice. ^_^


No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...