Friday, August 8, 2014

Segmen: Nostalgia Aidilfitri 2014 by Mawar Putih

Salam.. Masih mood raya lagi? Haa jom join segmen ni..:) Klik banner ya!


Kenangan raya saya? Huhu takde apa sangat yang menarik. Cuma tahun ni lebih bermakna sebab beraya bersama suami dan family mertua. Bertambah lagi senarai ahli keluarga.:) Apa-apa pun setiap kali raya pasti memberi kenangan manis.

Tag : Syuhada Salleh, Syira Lokman, Sally Samsaiman


Misya : Tahun depan raya dengan anak?

8 comments:

  1. Selamat bersegmen Aimi! Nnti kalau sempat Mieza join ye.. Now time to balas dendam bw dulu.. Dah lama benor x bw.. Rindu kat kwn2 blogger..😊
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  2. Terima kasih kerana sudi join Segmen Nostalgia Aidilfitri by Mawar Putih. Jangan lupa blogwalking dan check link anda di senarai peserta..=)

    ReplyDelete
  3. Selamat hari raye...saya join jugak, jemput bce ye... :D KLIK

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/08/segmen-nostalgia-aidilfitri-2014-by.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...