Saturday, August 9, 2014

Segmen : blogwalking MERDEKA bersama ayuinsyirah

Salam.. Ogos sudah tiba tanda Hari Merdeka bakal tiba.. Jom kita hangat bulan kemerdekaan tahun 2014 ni dengan join segmen ini! Klik banner ya!



Misya : Merdekakah diri kita?

26 comments:

  1. terima kasih ...sudi join segmen ayu... joom kita sama2 blogwalking.. klik link dibawah ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html

    ReplyDelete
  2. salam merdeka..
    blogwalking sini dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  3. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin, jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/08/mega-giveaway-anak-merdeka-malaysia.html(16/9)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html (31/8)

    ReplyDelete
  4. singgah BW dr segmen yg sama..http://kenny977.blogspot.com/2014/08/blogwalking-merdeka-bersama-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
  5. salam..ida singgah dr sgmne yg sama
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    ReplyDelete
  6. Hi Aimi...selamat bersegmen! :)

    ReplyDelete
  7. Hi selamat bersegmen. Jemput singgah :)

    http://dyllarezan.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    ReplyDelete
  8. As salam sy pon singgah dari segmen yg sama. Salam kenal.

    www.norazua10.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. salam kenal, sy pon dari segmen yg sama, jemput singgah blog sy .

    http://norazua10.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum...selamat berkenalan.
    Jemput singgah rumah acik watie ye.TQ
    http://acikwatie.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama_17.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum.. selamat bersegmen.. :)

    singgah dr segmen yg sama :)

    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    ReplyDelete
  12. Dari segmen sama..
    http://chenachenis.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    ReplyDelete
  13. Hai, Nad singgah dari segmen yang sama. Jemput datang ke blog Nad :)

    ReplyDelete
  14. Singgah dari segmen yang sama :)
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    ReplyDelete
  15. Hai, wawa datang dari segmen yg sama dan follow sini :)
    http://wawaabdulhadi.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama-ayu.html

    Nak menang hp free? jom join, tinggal 2 hari lagi :)
    http://wawaabdulhadi.blogspot.com/2014/08/xiaomi-redmi-note-contest-play-to-win.html

    ReplyDelete
  16. Salam perkenalan. Kalau sudi jemput singgah blog saya. Tq =)

    http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    ReplyDelete
  17. Ros singgah sini dari segmen yang sama :)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    ReplyDelete
  18. salam perkenalan..dari segmen yang sama gak..jemput singgah
    http://natrah4ever.blogspot.com/2014/08/blogwaking-merdeka-bersama.html

    ReplyDelete
  19. selamat bersegmen..jom jalan2 ziarah kawan :)

    ReplyDelete
  20. Salam....
    Kunjungan dari segmen yang sama
    http://blog.joey39.net/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama-ayuinsyirah/

    ReplyDelete
  21. saya sudah join walaupun agak lambat. jom bw :)

    http://hamkarosli.blogspot.com/2014/08/blogwalking-merdeka-bersama-ayuinsyirah.html

    tumpang promote sikit kursus pra-perkahwinan islam kepada yg ingin berkahwin :) klik di bawah.

    kursus pra-perkahwinan islam La Belle Vie

    ReplyDelete
  22. singgah dari segmen yang sama :D

    jemput join GA ini sekiranya berkesempatan
    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/09/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html

    ReplyDelete
  23. Selamat Bersegmen
    CT mai jenguk sini.. ehem ehem ^^
    memang dah follow sini kekeke..
    jemput singgah --> Segmen Blogwalking Merdeka By Ayu Insyirah

    ReplyDelete
  24. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...