Friday, July 11, 2014

Segmen : Saya Nak Kad Raya by Afiqah !

Salam.. Jom join 1 lagi segmen kad raya! Klik banner okeys...


Misya : Pernah ada hobi kumpul setem.

4 comments:

  1. Terima kasih kerana sudi join segmen saya:sila cek no anda di sini( http://mawarberduri4147.blogspot.com/2014/07/peserta-segmen-saya-nak-kad-raya-by.html )

    ReplyDelete
  2. Sila check semula entry penyertaan,ada yang tak lengkap..(Anda tidak nyatakan anda Like ke berapa?)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum & Salam Perkenalan...
    Jom imarahkan Ramadhan dan jemout join GA saya ni ye:
    http://ummudd80.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...