Monday, July 7, 2014

Segmen Blogwalking "Pink Lady"

Salam.. Erm memang feveret saya pink-pink ni. I loike this segment! Jom tekan banner untuk join!


Pengalaman dengan warna pink? Huhu banyak.. Tapi paling special masa hari pertunangan saya mostly bertemakan warna pink.. Alhamdulillah impian menjadi kenyataan.. Kini sudah menjadi isteri orang..=)




Misya : Rindu masa bersanding.

7 comments:

  1. cantik nya !! hee pinky lovely ..

    ReplyDelete
  2. wahhhhh , so beautiful ohh akak Aimi . :)
    flawless sgt dgn kaler pink+putih ! hihi .
    saya dtg dari segmen yg sama :) jemputlah dtg blog saya kalau sudi . :)
    http://idreyldreams.blogspot.com/2014/07/segmen-blogwalking-pink-lady.html

    ReplyDelete
  3. Assalam, wah ! Pink gitu, comel :)

    http://aadhirahfarhana.blogspot.com/2014/07/2-segmen-blogwalking-pink-lady.html

    ReplyDelete
  4. yaya singgah dari segmen yg sama
    http://sweetsouryaya.blogspot.com/2014/07/segmen-blogwalking-pink-lady.html

    ReplyDelete
  5. Salam kenal..wanie singgah dari segmen yang sama...
    Done follow..do follow me back.. :)
    im pink lover..hehe

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan dan salam ramadhan kareem.

    Wah cantik nya pink kaler ni=)

    http://nursabrinasazali.blogspot.com/2014/07/segmen-blogwalking-pink-lady.html

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan dan salam ramadhan kareem.

    Wah cantik nya pink kaler ni=)

    http://nursabrinasazali.blogspot.com/2014/07/segmen-blogwalking-pink-lady.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...