Friday, July 11, 2014

Segmen Blogwalking by Eiqa Almond

Salam and Morning!!! Jom join segmen ni! Klik je banner.......



Misya : Suka coklat ada kacang hazel.



12 comments:

  1. Terima kasih misha sebab join :)
    Eiqa suka almond a.k.a badam..
    Sebab tu nama eiqa almond, ngeh3x..

    P/S : Ini senarai nama peserta yg join, inform eiqa kalau ade kesilapan dekat link misha okay.? :D

    http://eiqaalmond.blogspot.com/2014/07/senarai-peserta-segmen-blogwalking-by.html

    Singgah sambil menabung :)

    ReplyDelete
  2. Aslm, saya dari segmen yg sama. Jum singgah dan followback saya pula ^_^
    http://mewritesomething.blogspot.com/2014/07/segmen-blogwalking-by-eiqa-almond.html TQ!

    ReplyDelete
  3. Dari segmen yang sama....hehe..
    Jemput singgah ke blog Nad nanti yer...

    http://nadirahbtmohamad.blogspot.com/2014/07/segmen-blogwalking-by-eiqa-almond.html

    ReplyDelete
  4. DARI SEGMEN SAMA:
    DONE FOLLOW
    JOMPUT SINGGAH KE BLOG
    http://amarrazali.blogspot.com/2014/07/segmen-blogwalking-by-eiqa-almond.html

    ReplyDelete
  5. salam. dari segmen yg sama. all the best :)

    http://ramaramapendek.blogspot.com/2014/07/segmen-blogwalking-by-eiqa-almond.html

    ReplyDelete
  6. singgah dr segmen yg sama :)

    http://raingers90.blogspot.com/2014/07/segmen-blogwalking-by-eiqa-almond.html

    ReplyDelete
  7. salam kenal.. singgah sini dr segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  8. Join segmen yang sama. Jemput singgah :)

    http://akukupukupu.blogspot.com/2014/07/segmen-blogwalking-by-eiqa-almond.html

    ReplyDelete
  9. salam..miya singgah dari segmen yang sama...

    http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2014/07/segmen-blogwalking-by-eiqa-almond.html

    ReplyDelete
  10. Singgah dari segmen yang sama :)

    http://norshamimi.blogspot.com/2014/07/segmen-blogwalking-by-eiqa-almond.html

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/segmen-blogwalking-by-eiqa-almond.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...