Tuesday, July 1, 2014

MISSION: Ramadhan Blog Tour by Kaktus Oren

Salam.. Saya tertarik dengan tajuk segmen ni. Lain daripada yang lain. I loike!=) Jom join sekali! Tekan je banner...



Misya : Suka strawberry.

13 comments:

  1. Noted with thanks Sis Aimi. Dah follow sebelum ni. :) #2032 (Rina Z.)
    Salam Ramadhan. Nak catwalk sini kejap. Hihihi. Nanti jemput blog walking rakan bloggers yang turut serta dalam tour Kaktus Oren.

    Senarai krew Tout: http://kaktusoren.blogspot.com/p/blog-page_9009.html

    ReplyDelete
  2. N datang dari segmen yang sama.. #OrenTour, Selamat berpuasa..

    http://kapas-putih.blogspot.com/2014/07/mission-ramadhan-blog-tour-by-kaktus.html

    Join juga SEGMEN: BW sambil menghayati Bulan Ramadhan

    http://kapas-putih.blogspot.com/2014/07/segmen-bw-sambil-menghayati-bulan.html

    ReplyDelete
  3. ayu dtg dari segmen yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen juga sempena ramadhan...sudikan la join ye...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/06/mission-ramadhan-blog-tour-by-kaktus.html

    ReplyDelete
  4. CT datang singgah sini jalan jalan dari segmen yang sama.
    jemput singgah blog CT

    www.sitiyangmenaip.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Singgah dari segmen yang sama :)

    http://norshamimi.blogspot.com/2014/06/mission-ramadhan-blog-tour-by-kaktus.html

    ReplyDelete
  6. hai.. singgah dr segmen yang sama.. selamat bersegmen :)

    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/07/mission-ramadhan-blog-tour-by-kaktus.html

    ReplyDelete
  7. Join segmen yang sama. Jemput singgah & follow :)

    http://akukupukupu.blogspot.com/2014/07/mission-ramadhan-blog-tour-by-kaktus.html

    ReplyDelete
  8. salam kenal.. singgah sini dr segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah. :) http://kaktusoren.blogspot.com/2014/07/senarai-bloglist-aidilfitri.html

    ReplyDelete
  10. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/mission-ramadhan-blog-tour-by-kaktus-ore.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...