Tuesday, July 1, 2014

Lets try Aiskrim Goreng Nestle...

Salam.. Haaa nanti nak buka puasa tu mungkin entry ini boleh memberikan anda idea. hehe.. Hari tu saya jalan-jalan kat shopping mall ternampak la aiskrim goreng segera keluaran Nestle ni.. Nampak sodap! So apa lagi, rembat sekotak. Mahu try di rumah sebab memang dah lama saya nak makan aiskrim goreng ni. Asyik tak dapat je if keluar ke mana-mana.



Inilah rupa bentuk aiskrim goreng Nestle ni. Goreng selama 8 saat sahaja dah kuning camni. 

Lepas dikoyak, aiskrim di dalamnya sudah cair.. Rasanya? Sedap juga. Sebagai desert memang sesuai aiskrim goreng ni. Selamat mencuba..:)



Misya : Aiskrim perisa vanilla terbaik!

4 comments:

  1. dah dua org kawan post aiskrim goreng..mcm nk kna mencuba ja..

    ReplyDelete
  2. haaaaa.. dah lama teringin..bila nak dapat pun xtau.. huhuhu...

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...