Wednesday, June 25, 2014

Segmen Blogwalking Summer Break

Salam. Pergh ingatkan kat oversea je ada musim summer. Kat blog Malaysia pun ada juga! huhu. Jom kita support segmen ni dengan klik pada banner okeys..:)



Misya : Teringin nak feel musim bunga.

4 comments:

  1. macam menarik jaa :D.. nak join juga lah

    ReplyDelete
  2. salam..ida singgah dr sgmen yg sama
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-summer-break.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum, ubai ucapkan trima kasih ya sebab join segmen ubai kali ni, maaf sbb lambat sgt respond mengenai segmen ini .

    selamat berblogwalking !!
    http://kataubaid.blogspot.com/2014/06/senarai-peserta-segmen-blogwalking_25.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...