Wednesday, June 11, 2014

Cabaran hilang lemak setiap 1kg dapat RM300 kembali lagi! [Sensualite]

Salam semua.. Wah berita baik!!! Cabaran Sensualite 60 hari turun 1 kg dibayar RM300 kini kembali!!! Siri 1 cabaran ini pada tahun lepas telah ada pemenangnya. Boleh terjah SINI. So, mana-mana yang terlepas nak join cabaran ni dalam siri lepas, jangan terlepas lagi kali ni! Time ni lah nak kumpul duit raya dan kuruskan badan boleh melaram time raya nanti! Ahakss...


Another testimonial? Click HERE.

So, apa syarat-syarat penyertaannya? 

1. Dapatkan pakej-pakej Sensualite melalui saya. (Call/wasapp: 016-9561764). Boleh lihat SINI.

2. Isi borang (boleh dapatkan di branch/ stokis/ HQ). Sertakan bukti pembelian pakej Sensualite. Timbang berat badan dan tangkap gambar di sana juga.

3. Selepas 60 hari sila hadir semula untuk timbang berat dan tangkap gambar semula. RM300 akan dibayar kepada setiap 1kg anda yang hilang! (Minimum hilang 5kg)Senang sahaja kan? So siapa yang rasa-rasa BMI melebihi paras normal tu cepat-cepat join!!! Sebab tahun ni punya azam nak kurus mesti dicapai!!! Dah kurus, dapat duit pula tu! Best nya............. ^^ Jumpa anda di puncak kecantikan dan kesihatan!=)Misya : BMI normal.


No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...