Monday, May 5, 2014

Tahniah!! Pemenang Cabaran 60 hari Sensualite 1kg hilang dapat RM300!!

Salam semua.. Ingat lagi 1 cabaran menurunkan berat badan dan dapat duit yang saya pernah share sebelum ni? Boleh refer entri INI. Tak sangka mendapat sambutan hangat cabaran ni! Berduyun-duyun orang join kat SINI sebab setiap 1 kg yang hilang, anda dibayar RM300 dp!!! So, selepas beberapa minggu cabaran tamat, mestilah tahu siapa yang berjaya rite?? Betul ke Elken bayar setiap 1 kg yang loss tu? Jom tengok!


Perghh RM12900 tuhhhhhhhhh!!! Siapa nak bagi???


Wah ramainya yang berjaya!! Ini merupakan sebahagian pemenang-pemenang utama cabaran Sensualite ni yang berjaya memenangi RM4000 ke atas! Belum lagi yang loss kg sikit-sikit tu! Elken raikan mereka yang berjaya baru-baru ni! Boleh lihat dan dengar sendiri pengalaman mereka mengambil produk luar biasa Elken iaitu Sensualite, bukan sahaja berjaya menurunkan berat badan, siap dapat duit lagi tuhhh! Mana ada di luar sana yang sanggup open challenge sebegini rite...;)

Congratulations buat mereka semua! Elken memang menepati janji. Apa yang diwar-warkan, itulah mereka akan buat. Beli produk, dapat kesihatan dan kecantikan, boleh jana income lagi. Elken luar biasakk! Dengar cerita Elken akan buat lagi cabaran ni.. Tunggu saya announce ya!;)))
Misya : Nak tingkatkan berat badan.
1 comment:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...