Thursday, May 29, 2014

Tahniah Charms!! Pemenang Anugerah Lingerie Terbaik 2014!!

Salam. Tahniah tahniah tahniah buat Charms dari Elken yang menerima Anugerah Lingerie Terbaik 2014 oleh majalah Women's Weekly!! Terbaekk lah Charms! Saya sendiri pun sudah memilikinya.. Ahaks... Hadiahkan sesuatu yang terbaik untuk diri sendiri. Bila lagi kan? Yang paling penting husband bertambah sayang..;))


Charms juga telah menerima pelbagai liputan media cetak! Bukan lingerie biasa-biasa Charms ni. Dalam banyak-banyak brand yang ada tu lagi mahal daripada Charms tetapi Charms yang terpilih sebagai pemenang. Nak tahu apakah rahsia Charms? Boleh ke SINI.


Setiap helaian Charms memberikan fungsi dan kelebihan tersendiri. Siapa yang memakainya akan terasa dirimu begitu berharga. Ahaks..

Bukan sekadar cantik semata-mata tapi membantu dari segi pemulihan bentuk badan supaya bertambah langsing dan mantop!





Beruntungnya dapat memliki set pakaian dalam Charms yang luar biasa ni. Anda wajib memilikinya at least 1 pasang! Sangat-sangat selesa dan boleh digayakan dalam pelbagai bentuk dan pakaian.

Yakin dengan Charms!



Misya : Penjagaan kecantikan bermula daripada dalam.


No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...