Monday, May 19, 2014

Segmen geng blogwalkers

Salam.. 1st time mahu join segmen dari blogger Brunei.. Excited! Segmen ni takde banner so lets click the header blog penganjur kat bawah ni ya!=)

Misya : Teringin nak ke Brunei.

7 comments:

  1. thanks sudi join segmen fae ^^ fae still in the mid buat senarai peserta ^^

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum sayang semuanyaaa!
    Blogwalking sedang berjalan~

    http://demahabbah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. saya datang singgah blogwalking sini dari blog pihak penganjur.. :)

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen.. Fiza singgah dr segmen yang sama.. jemput ke
    http://ourmemoria.blogspot.com/2014/05/segmen-geng-blogwalkers.html

    ReplyDelete
  5. datang blogwalking dari segmen yang sama.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/05/17/segmen-geng-blogwalkers/

    ReplyDelete
  6. saya juga dari segmen yang sama

    http://syukurnyasihat.blogspot.com/2014/05/segmen-geng-blogwalkers.html

    ReplyDelete
  7. bw sini :) sori.. lambat sudah.. tapi biar lambat, janji tetap tunai.. cewahhh ^__^
    http://nurulhidayahdiary.blogspot.com/2014/05/segmen-geng-blogwalkers.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...