Wednesday, May 28, 2014

Segmen Blogwalking by Izzati Amira

Assalamualaikum w.b.t

[ tekan banner untuk join ]

Aktiviti : Happy Blogwalking

Pemenang.
1st & 2nd Top Referral : Washi Tape 1x ( sorang satu  atau sorang dua maybe?? heee. )
4x Random :  '19Capri' button badge 1x

Tamat : 17 Jun 2014

Selamat join !



Misya : Camne nak wat html scrolldown tu ya? Senang nak wat segmen.


29 comments:

  1. singgah melawat, yuhuu! apa khabar? hehe. salam perkenalan, dari segmen yang sama. hikhik (http://www.ciklisa.com/segmen-blogwalking-by-izzati-amira/)

    ReplyDelete
  2. Singgah dari segmen yang sama.. GUDLUCK :)

    http://norshamimi.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  3. Hye..

    Dari berkunjung dari segmen yang sama..Good Luck..

    http://cintanelly.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama. good luck :) jangan lupa singgah ye.

    http://zakira-afina.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  5. thank you for joining Kak Aimi ..heeee (:

    ReplyDelete
  6. Selamat Bersegmen!! All the best!

    http://nadirahbtmohamad.blogspot.com/2014/05/blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  7. Salam dan hai. datang menyinggah dari segmen yg sama jugak. gudluck ! :D
    http://manislolipop47.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen yang sama :) jom singgah blog saya ya
    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  9. salam mesra..

    datang singah dari segmen yang sama.
    happy blogwalking.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/05/29/segmen-blogwalking-izzati-amira/

    ReplyDelete
  10. singgah sini :)

    http://itsninihanini.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  11. Salam :) Wan singgah dari segmen yang sama :)
    segmen blogwalking by izzati amira
    good luck ea :)

    ReplyDelete
  12. salam..ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu...nanti boleh la follow dan join segmen yg ayu buat..tq ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  13. good luck dan selamat bersegmen.. Fiza singgah dan BW dr segmen yang sama... http://ourmemoria.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  14. kita singgah sini :D dari segmen yang sama..
    follow sini jugak ~ jemput singgah and follow kite <3

    http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  15. datang ke mari :)

    jemput datang laa ke blog :)

    http://myimpiannaad.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. hi hi hi :)

    singgah dari segment yang sama :)

    http://eika-amd.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    happy blogwalkin !

    ReplyDelete
  17. Datang dari segmen yang sama ^^ Btw, akak ditagged tau (http://anisyamir7lee.blogspot.com/2014/06/ga-by-farahdeena-fisal.html)

    ReplyDelete
  18. Selamat bersegmen. :) http://kaktusoren.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  19. jemput join GA :) http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2014/06/miss-june-giveaway.html

    ReplyDelete
  20. As salam. Saya dtg dari segmen yg sama dan terus follow blog awak. Bila free, jemputlah ke blog sy pula. TQ.

    http://www.zukidin.com/2014/06/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  21. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  22. Salam. Singgah dr segmen yg sama. Jemputlah dtg yek..:)

    http://alongwawaerna.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum..selamat berpuasa.
    baru ada masa nak berblogwalking dari segmen yang sama. Jemput singgah ke blog :)

    http://www.azhafizah.com/2014/06/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...