Tuesday, May 6, 2014

Page DX Verve (DX Lingerie) di blog Misya...

Salam.. Disebabkan permintaan yang sangat tinggi bagi produk beauty paling top di Malaysia iaitu DX Verve from Elken, maka saya create 1 page (tab) khas dalam blog saya bagi memudahkan para pengguna mengetahui lebih lanjut tentang DX Verve. So senang, anda nak tahu apa saja mengenai DX Verve, klik sahaja di SITU ok!=)


Tak jumpa? Cer tengok gambar bawah ni. Mana yang saya tunjuk SINI tu lah dia.


So lebih mudah untuk membuat pembelian dengan yakin dan berinfomasi! PM/Wasap me ok! 0169561764.......


Misya : Happy tengok orang jadi cantik dengan DX Verve.



No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...