Friday, May 23, 2014

Kenapa semua orang memilih Elken Spirulina??

Salam semua.. Tahu tak produk suplemen pertama terbaik di Malaysia adalah Elken Spirulina? Banyak company lain juga mengeluarkan produk seumpamanya TAPI anda kena pilihlah yang terbaik. Dan Spirulina dari Elken adalah No. 1 di Malaysia!!!


Kenapa saya pilih Elken Spirulina? Sebabnya sangat mudah, ia adalah makanan tambahan terbaik di dunia yang disarankan oleh pakar-pakar WHO. Dan Elken telah mengeluarkan Spirulina terbaik di dunia melalui teknologi terbaik dan terbersih tanpa ada unsur-unsur syubhah!

Ianya diternak di kolam yang sangat besar dan menggunakan air masin laut yang bersih dan natural. Jadi, spirulina yang dihasilkan berkualiti tinggi. Kehalalannya juga terjamin sebab ianya diternak jauh daripada sumber pencemaran haiwan dan sisa manusia.

Saya sendiri mengamalkan 10 biji Elken Spirulina setiap hari! SubhanaAllah kesannya menakjubkan. Saya boleh berlapar (berpuasa) tanpa rasa lapar dan letih. Yang paling best, saya tetap bertenaga walaupun saya melakukan banyak kerja dalam 1 hari. Dan, saya juga jarang jatuh sakit berbanding sebelum ni asyik nak MC sahaja! Syukur Alhamdulillah...


Selain kesan di atas, apa yang Elken Spirulina boleh bantu? Jom tengok testimoni-testimoni yang lain. Memang superb!!Itu untuk orang dewasa. Kanak-kanak boleh makan ke Elken Spirulina ni? Jawapannya boleh!


Kanak-kanak - anda akan dapat lihat sendiri hasilnya melalui keputusan exam nya dan tingkahlakunya lebih baik berbanding sebelum mengambil Spirulina. 

Dalam tempoh setahun sahaja, lebih daripada RM700 juta telah dijana melalui penjualan Elken Spirulina! Rekod ini masih tidak boleh ditandingi oleh syarikat lain! If anda amalkan spirulina jenama lain, anda patut memikirnya semula mengapa ramai orang kini mengamalkan Elken Spirulina.;)


Kerana Elken Spirulina juga, ramai doktor dan pakar telah menyertai Elken. Kehebatan Spirulina Elken bukan sekadar kata-kata. Tapi anda sendiri wajib mengamalkannya dan nikmati kehidupan yang lebih sihat dan berkhasiat sepanjang masa bersama yang tersayang.:)

Cepat-cepat dapatkan Elken Spirulina. Persediaan untuk Ramadhan juga.. Boleh klik SINI.


Misya : Percaya pada yang pakar. 
1 comment:

  1. Good sharing, when talk about essential nutrients, we also talk about spirulina, an algae that is touted as a superfood rich in phytonutrients. Spirulina is lauded by the World Health Organization (WHO) as "Best Healthcare Product of the 21st Century". Elken Spirulina is not a medicine but a super nutritious health food. Therefore, it will not cause any harm if taken in large doses or taken together with other medication. For detail visit:
    http://kidbuxblog.com/benefits-of-elken-spirulina/

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...