Friday, May 16, 2014

Happy Teacher's Day!!! From kindergarten till university....

Salam.. 16 Mei 2014.. Hari Guru... Mengimbau kembali zaman persekolahan, teringat guru-guru tersayang yang  mengajar dari tadika sampailah masuk Universiti.. Di rumah guru ku adalah ibu bapa ku.. Di pejabat, ketua-ketua ku adalah guru.. Dalam bisnes, upline-upline tersayang juga adalah guru.. Dan dalam kehidupan kita sendiri pun, diri kita adalah guru kepada diri sendiri.. Yang menerima dan memberi...

Cikgu Rokiah.. One of cikgu yang saya ingat masa tadika.. Cumel tak saya? Kiri sekali. hehe...

One my teacher masa sekolah menengah... (Saya depan 2 dari kanan- muka skema!) Zaman sekolah takde kamera fon, so jarang dapat snap gambar.. Tapi semua guru tetap diingati. Kerana mereka, i'm one of the best student in school. Terima kasih Cikgu!

Semasa di Pra-U (matrikx).. Di sini lah tempat saya menuntut ilmu selama setahun bersama-sama guru-guru yang sangat hebat.. Hingga saya berjaya melangkah ke menara gading...

Pensyarah-pensyarah hebat di UKM... Menjadikan saya graduan yang bukan sukses dalam study tapi menjadikan saya insan yang berguna untuk bangsa, agama dan negara..

Alhamdulillah sudah bergelar graduan....

Kini berkhidmat sebagai Food Technologist... Tunjuk ajar oleh rakan-rakan sekerja yang lebih senior amat beerti buat saya dalam mengembangkan karier saya..

Di dalam bidang perniagaan, terima kasih buat guru-guru saya yang sentiasa memberi sokongan, tunjukajar dan bimbingan untuk melihat kejayaan saya. TQ so much!

DCM AnisZul


CCM EnaBoy


MCCM MaelCoddy

Terima kasih buat mereka-mereka yang pernah memberikan segala tunjuk ajar buat saya.. Tak lupa buat family tersayang. Anda semua guru terbaik pernah saya ada! Selamat Hari Guru....:)
Misya : Terima kasih imamku (husband)....


No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...