Thursday, May 29, 2014

Elken Spirulina di mana-mana sahaja!

Salam.. Wow!!! Elken Spirulina berada di mana-mana!! Kini kalau di sekitar Lembah Klang akan terlihat iklan-iklan Elken Spirulina di bas-bas Rapid KL! Meletop-letop lagi Elken Spirulina lepas ni. Saya pun salah seorang pengamalnya. Memang bagus untuk kesihatan dan kecantikan kulit.:) 

Pewittt! Tu diaaa Elken Spirulina bergerak ke sana ke mari dengan bas Rapid KL. Kaedah promosi yang sangat luar biasa oleh Elken. Jenama Spirulina terbaik di Malaysia kini boleh dilihat di mana-mana...

Saya sendiri bila ternampak je bas yang ada gambar Elken Spirulina terus teruja nak snap gambar. Bangga giler rasa sebab saya sendiri menggunakan produk terbaik untuk diri sendiri.:)

Kalu anda nampak ni, percayalah kalau ianya bukan produk terbaik dan terlaris takkan mungkin Elken nak invest untuk promosi sebegini. Only the best from Elken!


Terbukti hasil penjualan Elken Spirulina menyumbang lebih RM700juta!! Semakin ramai orang memilih untuk sihat dengan cara yang betul.. :) MENGAPA??? Baca SINI sebab-sebabnya.


Misya : Ambil 10 biji setiap hari.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...