Thursday, May 15, 2014

Crown Nite.. Meraikan kejayaan fighter-fighter saya!

Salam semua.. Alhamdulillah setelah setahun melakukan perniagaan Elken, niat saya mahu membantu ramai orang tercapai. Walaupun masih terlalu mentah dalam dunia bisnes tapi dengan sistem pendidikan Elken yang luar biasa menjadikan saya seorang yang zero tentang biz, kini sudah boleh menjadi leader yang baik dalam networking saya. Semuanya atas bimbingan leader-leader tersayang. Apa yang penting, saya mahu bantu lebih ramai lagi orang mencapai impian hidup mereka melalui Elken. 

Manager Ikin.. Cousin saya yang dahulunya langsung tiada keyakinan mahu bercakap depan orang, Alhamdullillah dengan Elken beliau sudah berjaya develop keyakinan diri.

Ikin.. Mengambil award di atas pentas.

Manager K-Rol & Mazz.. Sepasang pengantin baru yang pada awalnya si suami pencuri impian tak mahu join Elken. Tapi dengan budaya Elken yang sangat best, akhirnya sama-sama naik pentas dengan isteri tercinta meraikan kejayaan.


Manager Analulu... Awal-awal saya sharing tentang Elken, beliau menolak. Tapi akibat kehebatan produk Elken, beliau akhirnya terjebak juga dengan biz Elken. Sebab mahu menambah sumber pendapatan akibat ditipu sebuah syarikat MLM "Hai-Hai Bye Bye.." Loss almost RM20k!

Congrats Analulu! During Crown Nite.. Sangat-sangat rajin datang aktiviti Elken dan bawa rangkaian baru.Manager Ida... Sebulan follow-up baru terbuka hati nak join Elken. Bekerja kontrak selama 4 tahun membuka mata Ida bahawa Elken memang boleh jana income! 

Berseri-seri wajah Ida.. Penangan Elmarino Blanc gituuu..;)

Kini Ida bergerak dalam Elken bersama-sama Abg iparnya, Nazri. Sama-sama mahu menjayakan family tersayang.

Manager Kak Zai.. Dari rangkaian Analulu.. Suri rumah yang sangat bersemangat waja mahu membantu suami dan mencapai impiannya di Elken. 

Ikin with Analulu... Beautiful with Elken!

Analulu with her fighters.. Kak Zai dan Munira. Munira adalah officemate saya. Follow-up beberapa kali barulah nampak peluang di Elken. 


Mereka semua tersangatlah hebat. Fighter-fighter merangkap seorang ibu, anak, adik, isteri yang sungguh cekal dan tabah dalam melakukan biz Elken. Siapa-siapa saja pun boleh join Elken. No discrimination! Jom sama-sama kita doakan kejayaan mereka! Build you to build others...=)Misya : Kejayaan rangkaian adalah kejayaan diri.


3 comments:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...