Tuesday, May 27, 2014

Apabila kejayaan diri memberikan inspirasi buat orang lain...^_^

Salam semua.. Sejak saya dan suami diraikan dalam Winners Nite baru-baru ini, bertalu-talu kami  menerima ucapan tahniah. Especially dari mereka-mereka yang pernah menolak kami dahulu. Betul lah kata pemimpin Elken, kita kena jadi sample dahulu baru orang akan follow. Syukur Alhamdulillah di Elken kami dibimbing dengan sebaik-baiknya dan kami tak sia-siakan setiap ilmu dan masa yang dicurahkan untuk pembinaan kerjaya kami di Elken.


Salah seorang rakan di facebook memberi ucapan tahniah.. Terharu rasa sebab dapat memberikan motivasi dan semangat buat rakan saya ni meneruskan bisnes luar biasa ni. Saya setahun melakukan tanpa jemu, sebab Elken sangat-sangat luar biasa, Sentiasa memberikan inspirasi dan semangat untuk terus berjaya dalam dunia bisnes networking.:)

Ucapan tahniah dari salah seorang cousin nun jauh di selatan.. Pernah berkongsi tentang Elken dengan beliau tapi akibat halangan yang tidak dapat dielakkan beliau berdiam diri. Tak sangka tiba-tiba beliau kembali dengan ucap tahniah di wechat! Sememangnya niat saya mahu membantu ahli keluarga berjaya dan mengubah kehidupan mereka. One day saya harap seluruh family saya berada di Elken. Amin..:)


Misya : Tiada langsung ucapan tahniah dari BFF.

1 comment:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...