Wednesday, April 30, 2014

Terbaru 2014! Testimoni DX Verve totally superb!!!

Salam semua.. Erm dah lama tak share tentang DX Verve - set pakaian dalam keluaran Elken yang digilai ramai wanita termasuklah saya. Hehe. Setiap bulan pasti ada testimoni-testimoni terbaru DX yang keluar untuk saya dan rakan-rakan Elkenian lain borrow power kekuatan produk ini. 

Product speak by itself! Tanpa perlu pengiklanan mahal-mahal di media cetak/elektronik, dan tanpa model-model/selebriti yang cun-melecun untuk promote Dx Verve! Hanya testimoni pengguna sahaja sudah cukup menggambarkan kehebatan produk Elken. =) Siapa yang rasa-rasa teragak-agak nak beli tu, udah-udah ler tu fikir-fikir. Raya nak dekat ni kan... Cepat-cepat hubungi saya untuk sesi fitting dan consultancy free!=)
































Orang kurus pun wajib pakai DX Verve.. Elakkan tubuh anda rosak akibat tarikan graviti-bongkok dan menggeleber.




Perghhh hebatnya DX Verve!!! Setiap hari semakin ramai yang memiliknya. Menjadikan setiap wanita wajib memiliki at least 1 set. Bukan sekadar untuk cantik malah kesihatan diri pun terjaga. Nak tahu lagi rahsia DX Verve ni? Boleh tengok entri INI atau sms/wasapp je terus ke 016-9561764. Saya sedia membantu permasalahan anda.:)


Misya : Kurus tak semestinya cantik. Shape itu penting.


 

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...