Monday, April 14, 2014

Segmen Blogwalking By DayangDeno

Salam.. Memang saya ternanti-nanti segmen ni sebab banner nya sangat comel. Masa penganjur war-warkan pun memang saya dah ready nak join. Huhu. Jom tekan banner untuk join!=)



Misya : Nak jadi comel juga.

26 comments:

  1. salam mesra,

    datang singgah dari segmen yang sama.
    semoga berjaya.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/04/15/segmen-blogwalking-dayangdeno/

    ReplyDelete
  2. Salam ziarah dari segmen yang sama.. (^_^)

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    All the best... :-)

    ReplyDelete
  3. Salam mesra, datang singgah dari segmen yang sama...salam ukhwah dari Mycherita

    ReplyDelete
  4. Singgah dari segmen yang sama. Salam ukhwah ^^ http://cutiefany.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    Jemput join ga saya ya http://cutiefany.blogspot.com/2014/03/giveaway-fanyloverme.html

    ReplyDelete
  5. salam kenalan. saya singgah dari segmen yang sama :)

    http://sarahairudin.blogspot.com/2014/04/blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  6. Singgah ;D

    http://sallyyatiey.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. terjah sini dr segmen dayang deno

    ReplyDelete


  8. Hi hi hi hi Qila singgah dari Segmen Kak Deno heee~

    Meh jemput singgah blog Qila pulak hehehehe :D

    ReplyDelete
  9. singgah & follow dari segmen yang sama..
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum , mulakan pagi ini dengan senyuman ^^
    Singgah dari segmen yg sama >_<
    http://youismysoul.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  11. Blogwalking ke sini dari segmen yang sama.Jemput singgah ke blog :)

    http://www.azhafizah.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum. Saya dari segmen yg sama. Mari balas balik kunjungan saya :D http://nota-nurhayyati.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  13. Salam Perkenalan!

    Jemput singgah..

    http://nadirahbtmohamad.blogspot.com/2014/04/riang-ria-blogwalking-bersama-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  14. Assalam, datang dari segmen yang sama :)
    http://cikaadhirah.blogspot.com/2014/04/blogwalking-with-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  15. singgah blogwalking sini dari blog pihak penganjur.. :)

    ReplyDelete
  16. Salam. Saya datang blogwalking dari segmen yang sama juga... =) Jemput singgah ke blog Bicara Nasuha dan sertai GA menarik oleh EmasPutih, Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2

    ReplyDelete
  17. salam jumaat.. singgah blogwalking sini dari segmen yang sama.. =)

    http://keyranazleen.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  18. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum tuan rumah.. husna singgah dari blog kak deno..
    jenjalan sini.. join segmen yang sama jugak..:)
    http://husnazahidi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. ayu datang dari segmen yg sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  21. hi, salam kenal..
    saya dari segmen yang sama, singgah follow blog awak :)

    ReplyDelete
  22. salam.. jalan2 singgah sini dr segmen yg sama ^^

    ReplyDelete
  23. salam.. jalan2 singgah sini dr segmen yg sama ^^

    ReplyDelete
  24. Hai.. Papaglamz dari
    http://www.papaglamz.com/2014/11/tinta-papaglamz-temui-papaglamz-di.html?m=1
    singgah dan follow blog yg best ni. Jom terjah n follow papaglamz.

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...