Tuesday, April 29, 2014

Pakej Franchise Home Appliances (Elken CBP Plus)

Salam. Ok yang ni pakej-pakej franchise untuk perkakasan rumah / home appliances (HA). Walaupun anda invest produk kecantikan atau kesihatan termahal sekalipun tapi masih meminum air sakit, baik tak payah buat investment tersebut! Apa itu air sakit? Sila baca SINI. So, makesure air anda sihat dulu baru anda boleh amalkan produk sihat dan cantik yang lain. Dengan adanya franchise HA ni bermakna anda ada kedai air anda sendiri! Tak perlu anda nak invest modal yang besar nak buka franchise minuman lain yang berisiko tinggi. Nak tahu camne bisnes franchise CBP Plus ni berjalan? Boleh klik SINI.


Franchise HA ni special sedikit sebab ia gabungan dengan pakej MRT. So anda sihat dengan sempurna. InsyaAllah.. Jom lihat apa pakej yang ada.:)











Nak tahu pakej-pakej franchise yang lain? Boleh ke SINI atau SINI. Anda boleh pilih franchise mana anda mahukan. Saya akan bimbing anda bukan sahaja dapat income tetapi kesempurnaan hidup dari segi kecantikan dan kesihatan. Only in Elken!=)

PM/Wasapp : 016-9561764

Misya : Sihat, cantik, kaya dan bahagia!

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...