Wednesday, April 16, 2014

Jom buka FRANCHISE sendiri dengan CBP PLUS, income 4-6 ANGKA sebulan!

Harap maaf. Entry dalam proses penyelenggaraan. Any info boleh ke SINI terlebih dahulu. Kemudian boleh pm/wasap ke Misya 016-9561764 untuk info selenjutnya.


18 comments:

  1. salam kembali, macam best tapi...ade je kan :) good sharing :)

    ReplyDelete
  2. gd yr info --- belum yakin camana aimi

    ReplyDelete
  3. @Delimasari Yakin hanya ada bila sentiasa mencuba. Tak cuba sampai bila-bila tak yakin sis. Ianya perlu dipupuk macam kasih sayang juga.:) Kita syg seseorg pasti kita yakin dgn org tu. Kalau kita syg Allah, maka kita yakin Allah itu ada..:)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Tuan, sy tak boleh pm tuan. Mohon sms/wasap nama>lokasi ke 0169561764. Tq.

      Delete
  5. Kene modal ke bizz ni? Pening aaa~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi eja. Sila sms/wasap sy ke 0169561764. Tq..

      Delete
  6. best gile buat CBP PLUS..modal+bisnes dah d sedia kn..bkn d latih jd penjual tp usahawan..xyah jual product pun..just jd wakil CBP PLUS kite dpt income..
    haaa..yg penting x STRESS sbb x kene mkn gaji..
    hehe
    thanks kak for the gud sharing..

    ReplyDelete
  7. Mcm mna nak menjana? Ada org yg boleh guide sy x? sy dah join elken tp sy x tau nk buat bisnes ni...org yg sroh sy join pun hp dia dah tutup..Harap ada org nk guide sy d sini Tq...

    ReplyDelete
  8. Salam.. Mohon pencerahan email sy idzwanjasni@gmail.com.. Mne la tau kita dpt set time n buat table talk skali.. Heeehee...

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...