Tuesday, March 11, 2014

Genap 1986 follower.. Sama dengan tahun lahirku..

Salam semua.. Pagi ni baru perasan, hampir 3 tahun berblogging, hari ni terlihat bilangan follower saya mencecah 1986 orang! Angka tersebut bersamaan dengan tahun lahir saya..^_^ So boleh teka la usia saya berapa kan? ;)



Syukur Alhamudulillah blog ini masih ada yang sudi follow walaupun entry saya ni kejap ada kejap takde macam biskut Chipsmore. hehe.. Tq so much buat para follower yang disayangi. Tak lupa juga para komentar yang rajin meninggalkan pendapat di ruangan komen entry saya. InsyaAllah nanti saya buat segmen khas untuk para pengunjung setia blog ini. =)


Misya : Sasaran 2000 follower menjelang akhir tahun 2014.

6 comments:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...