Monday, February 17, 2014

Tamat sudah Segmen : Jom masuk bloglist Misya!

Salam.. Ok semua, Segmen : Jom masuk bloglist Misya! sudah pun berakhir pada 16 Februari 2014 yang lalu. Terima kasih dan tahniah diucapkan kepada para peserta yang sudi meluangkan segmen tak seberapa saya ni. Ok, link blog anda semua akan dimasukkan ke dalam bloglist saya secara berperingkat-peringkat. Almaklumlah saya sangatlah busy orangnya. Huhu..^^ Jangan lupa blogwalking ya... Jumpa anda di segmen akan datang..



Misya : Akan ada segmen GA from Korea! 

3 comments:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...