Friday, January 10, 2014

Saya menang Segmen Pencarian Bloglist Di Mohd Noor Shawal's Blog!!

Salam semua.. Baru balik dari Korea, check komen-komen dari rakan terlihat satu komen dari salah seorang penganjur segmen yang saya pernah join. Syukur Alhamdulillah terpilih sebagai pemenang bloglist selama sebulan untuk blog Mohd Noor Shawal.:) 

Saya angka 9.. Memang bertuah No. 9 ni dengan saya. Huhu 

Blog saya telah pun dimasukkan dalam bloglist Shawal... TQ Shawal sebab pilih saya sebagai pemenang. Next month insyaAllah saya join lagi segmen kamu.:) Yang lain nak join pun boleh nanti.


Misya : Bloglist salah satu bentuk promosi blog.

10 comments:

  1. wah.. terima kasih kak.. patut ar hari ni banyak traffik dari blog akak, rupanya akak promote blog shawal..thank u.. :D #bestnya baru balik dari Korea.. O.o

    ReplyDelete
  2. tahniah sis...alhamdulillah..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum,thanks for join my bloglist 2014, now lets visit my blog,your blog is there.!

    http://liyanasyafiqah98.blogspot.com/2014/01/bloglist-awesome-liyana-2014.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...