Friday, December 6, 2013

Siapa nak order Chocolate Malt yang enak ini?

Salam.. Nyum nyum! Hari ni 2 kali saya menikmati Chocolate Malt yang sangat enak ni.. Huhu. Memang best sangat-sangat sebab ianya pekat tapi tak terlalu manis. Time sejuk-sejuk minum memang syok! Huhu.. Plus tak muak pun banding beli Milo atau seangkatan dengannya. Hari-hari nak minum! Sekotak tak cukup sebulan. Huhu. Harga pun berpatutan sesuai dengan kualiti dan rasanya yang seriously memang enak! Nak order? Boleh sms/call/wasapp saya di 016-9561764


Harga 
1 kotak : RM21.00 (15 sachet)
1 sachet : RM2.00

 Promosi (Hingga 25 Mac 2014)
2 kotak : RM31.00
3 kotak : RM44.00

Caj Pembayaran RM3.00 sekotak. Kalau beli by-sachet free delivery. Boleh juga datang ke tempat saya untuk COD. (Area Putrajaya)

Untuk pembelian boleh bank in ke Maybank 166010212878 atau CIMB 16010006454521 (Aimi Syahirah Shokarny). Sila  sms/call/wasapp saya di 016-9561764 dan sertakan details berikut:

Nama penuh
Alamat
No. telefon
Jumlah (RM) dan No. Rujukan Pembayaran


Misya : Yang penting Halalan Toyyiba.

4 comments:

  1. wah....sedap nyer..

    ReplyDelete
  2. mcm sedap je nmpak..ada COD x ke cheras? klau ada, nak beli lah..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...