Wednesday, December 18, 2013

Segmen: saya sayang blog saya

Salam. Erm segmen by Ayu Insyirah ni memang suka join sebab syarat-syaratnya biasa simple saja.. Jom join! Tekan je banner k..


Misya : Busy tak sempat buat segmen baru,

6 comments:

  1. tq ye sudi join segmen ayu.. ada masa nanti boleh la blogwalking... tambah kenalan tambah follower blog...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/12/senarai-rakan-blogger-segmen-saya.html

    ReplyDelete
  2. Jomla join GA dari saya juga. Pun senang sangat nak menang,

    http://isabellaidura.blogspot.com/2013/12/havoc-giveway.html

    ReplyDelete
  3. datang singgah sini dari segmen yg sama...

    ReplyDelete
  4. Salam kenal~ Dari segmen yg sama. Dtg lawat sini. Jom lawat saya di http://ieramiarh.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    ReplyDelete
  5. Salam, saya Hanih Borhan, datang menyinggah dr segmen yg sama! ;)

    ReplyDelete
  6. Datang dari segmen yang sama. Done follow :). Followback please? :)Saya baru buat blog ^^

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...