Monday, December 23, 2013

SEGMEN | PENCARIAN BLOGLIST 4 BULAN BY KATHY R'BAIN

Salam.. Pagi ternampak segmen anjuran pengomen tegar di blog saya iaitu Kathy Rbain. Sebagai tanda penghargaan sebab support blog saya, saya nak join segmen ini. Huhu senang je syarat-syaratnya.. Klik banner for details ya!=)



Misya : Bloglist tak update berbulan-bulan.

6 comments:

  1. dari segmen yang sama :o)
    http://dhiadirham.blogspot.com/2013/12/segmen-pencarian-bloglist-4-bulan-by.html

    ReplyDelete
  2. datang singgah dari segmen yang sama..
    kita dah isi tabung nuffnang awak..
    hehe..apepun semoga berjaya.

    http://www.syuhada1981.com/2013/12/segmen-pencarian-bloglist-4-bulan-by.html

    ReplyDelete
  3. salam...ayu dtg dr segmen yg sama..

    ada masa singgah la ke blog ayu ye.. boleh follow sekali...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/12/pencarian-bloglist-4-bulan-by-kathy.html

    ReplyDelete
  4. Salam ukhwah bw dari segmen yg sama. Saya follow sini & all the best. :)

    http://www.khirkhalid.com/2013/12/pencarian-bloglist-4-bulan-by-kathy_24.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...