Tuesday, December 3, 2013

Random Giveaway RM50 Tunai oleh HASRULHASSAN.COM

Salam.. Wah blogger femes Hasrul Hassan nak bagi RM50.00 la kepada sesiapa yang bertuah!! Yuhuu adakah saya yang bertuah itu? Hehe mana tahu rezeki saya pengantin baru ke kan.. Ngeee.. Perasan! Apa-apa pun sekadar mencuba nasib dan support GA blogger kita. Dan yang paling best syaratnya sangat mudah! Klik banner if nak join juga..:)


Misya : Duit bukan segala-galanya tapi segala-galanya memerlukan duit!=)


3 comments:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...