Monday, December 23, 2013

Pencarian Bloglist 2014 By BBL

Salam. Jom join satu lagi segmen hari ni! Rugi tak join. Meh klik banner...


Misya: Suka bandung soda.

6 comments:

  1. Terima kasih atas penyertaan Pencarian Bloglist 2014 By BBL.
    Gud luck ya. Boleh tengok senarai peserta di blog BBL. Chaiyok! ^-^

    My recent post : Pencarian Bloglist 2014 By BBL

    ReplyDelete
  2. salam gud luck awak, nak ajak join kontest kt blog saya pula. :) , peluang nak menag service like fanpage , businesscard n banyak lagi . masa dh tinggl 5 hari je lagi huhu http://www.mawardiyunus.com/2013/12/pelancaran-kontes-u-blogger_7.html

    ReplyDelete
  3. salam.. all the best :"D ..


    Jemput lagi join bloglist sy jugak . tggalkan link blog di ruangan komen je..

    ReplyDelete
  4. datang singgah sini dari segmen yg sama..

    all the best..

    ReplyDelete
  5. Salam kenal.. husna dari blog BBL saje jenjalan singgah.. =D

    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/12/pencarian-bloglist-2014-by-bbl.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...