Wednesday, December 18, 2013

Kaedah Pengambilan Elmarino Blanc

Salam semua.. Untuk pengguna minuman kolagen terhebat iaitu Elmarino Blanc, di sini saya tunjukkan anda kaedah pengambilan Elmarino Blanc yang betul. Semudah 1, 2, 3, 4 sahaja!^^


Makesure bancuh Elmarino Blanc dengan air masak biasa ya. Bukan air yang terlampau panas mahupun terlampau sejuk. Sebab Elmarino Blanc ni menggunakan teknologi kapsul nano yang sangat sensitif dengan perubahan suhu mendadak. So guna air masak biasa saja pun boleh. Amaun air ikut suka hati anda. Nak pekat ke nak cair ke, terpulang... Yang paling penting, gunalah air R.O. dari Biopure Elken. Baru sesuwaiiii! Sihat dan selamat.... Beli produk minuman kolagen best tapi guna air tak best, errrrr..... Kenapa kena guna RO? Boleh lihat SINI.


So, hari ni dah minum Elmarino anda? Sehari amalkan 4 sachet ya. 2 sachet pagi (before breakfast), 2 sachet malam (before tidur). Lepas 7 hingga 14 hari, if dah dapat kesan, boleh reduce kepada 1-2 sachet sehari. Almaklumlah sistem tubuh setiap orang lain-lain. Macam saya, 3 hari amalkan terus dah dapat kesan menakjubkan. Jangan lupa snap gambar bahagian badan (kulit) anda yang bermasalah setiap hari untuk lihat perubahan demi perubahan. Serius sangat teruja! Nak tengok testimoni pengguna Elmarino Blanc yang lain? Boleh terjah SINI.



Misya : Tak percaya produk kolagen lain.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...