Friday, December 6, 2013

Hadiah Kahwin : Sejadah...

Salam semua.. Kebetulan hari Jumaat ni kan, mengingatkan saya salah satu hadiah wedding saya daripada salah seorang rakan husband saya iaitu Sejadah.. Buka-buka je pembalut, keluarlah sejadah yang sangat cantik ini. Alhamdulillah masih ada yang sentiasa mengingatkan kami. Memang kami plan nak beli sejadah baru tapi tak sangka Allah maha mendengar terus diberi sejadah melalui hadiah kahwin ini. SubhanaAllah...T_T



Misya : Solat tiang agama.

1 comment:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...