Tuesday, December 24, 2013

Giant (watak dalam Doraemon) sebenarnya wujud!!!

Salam.. Huhu belek-belek facebook tetiba terjumpa gambar ni. This is real Giant dalam siri animasi Doraemon yang pernah popular sekitar tahun 90an! Doraemon memang sangat digemari oleh kanak-kanak seperti saya masa tu. Hehe. Salah satu watak yang tidak disukai adalah Giant sebab dia suka buli Nobita dan Doraemon. Huhu kira nakal la dia ni compare watak-watak yang lain...


Nak tengok watak Nobita versi wanita betul? Klik SINI.


Misya : Dah tak layan kartun.

2 comments:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...