Tuesday, November 5, 2013

Simple Segmen #2 by Sally Samsaiman

Salam.. Jom join segmen simple nihhh!!! Klik banner ya...


Erm blogwalking ke blog Sally ni memang dah agak beliau peminat Korea.. Hehe... Thanks sebab join my segmen HERE..:)



Misya : Nak ke Korea lagi.

8 comments:

  1. Hi..was here today..visit back..have a nice day
    Craziest Photo Collection

    ReplyDelete
  2. salam singah blogwalking dr segmen yg sama
    http://blogashalya.blogspot.com/2013/11/simple-segmen-2-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  3. good luck...^___^

    http://ctamanaqim.blogspot.com/2013/11/simple-segmen-2-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  4. http://duniakita1994.blogspot.com/2013/11/simple-segmen-2-by-sally-samsaiman.html

    gud luck!

    ReplyDelete
  5. Good luck :D
    http://sebabakusabrina.blogspot.com/2013/11/simple-segmen-2-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  6. datang singgah sini dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  7. Salam sayang dr Sally! Thanks sebab join segmen yang super simple ni….boleh check entry penyertaan anda disini --> http://sallysamsaiman.blogspot.com/2013/11/senarai-peserta-simple-segmen-2-by.html

    ADA PENGUMUMAN PENTING KAT SINI --> http://sallysamsaiman.blogspot.com/2013/11/attention-announcement-kpd-peserta.html

    Lastly, best of luck ya!

    ReplyDelete
  8. Assalam.. datang lawat dari blog Sally..
    esok tengah hari pengumuman pemenang.. save the date!! =)

    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/11/simple-segmen-2-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...