Tuesday, November 5, 2013

Kpop segment by farah

Salam.. Huhu saya ni takdelah minat KPOP. Tapi sebab segmen ni simple je jadi saya pun support.. Jom klik banner untuk join..


Misya : Minat kat Girls Generation dan Super Junior.

2 comments:

  1. datang sini

    http://inpiniteuo.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. http://syueefyoora.blogspot.com/2013/11/kpop-segment-by-farah_7.html Singgah from the same segment! x)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...