Monday, November 11, 2013

Blogger Malaysia Bantah AshleyMadison.com

Salam.. Wah hangat diperkatakan tentang 1 website kurang senonoh yang dikelolakan dari luar negara iaitu AshleyMadison.com. Web ni dikatakan menyiarkan unsur-unsur seks bebas/penzinaan! MasyaAllah... Kalau kat oversea tu kira tak kisah sangat sebab dorang bukan beragama Islam tapi website tu kini menular ke negara-negara Asia yang penuh adab ketimuran seperti Singapore dan Malaysia. Jadi bagi mengelakkan website terus memasuki ruang maya negara tercinta ini, jom kita sama-sama join kempen ini! Klik banner untuk info lanjut..

At least suara kita sebagai blogger didengari oleh pihak berwajib seperti SKMM supaya menyekat penularan website tersebut ke Malaysia! Mari kita sama-sama berpadu suara menentang website ini!!!



Misya : Ruang tanpa sempadan, moral semakin sempit.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...