Thursday, October 17, 2013

Teaser : Majlis Bertandang 14 September 2013 [Misya & Japster]

Salam... Haaa dah tengok teaser foto-foto my wedding dalam entry INI dan INI? Kalau belum, cer klik. Hehe.. Jom kali ni saya share foto-foto tak rasmi majlis bertandang saya. Alhamdulillah majlis berjalan dengan lancar. Simple but sweet... Thanks to Mama's family yang bertungkus-lumus wat majlis untuk raikan saya and hubby. Jom review apa yang berlaku masa di sana..:)

After bersiap.. Posing dulu before gerak ke dewan untuk bersanding..

Gold theme.. Pilihan ibu mertuaku.. Hehe...

Hehe macam main-main plak bersanding.. Memang simple je majlis bertandang ni. Yang penting semua happy!=)


Sesi makan beradab.. Lapar tapi kena control ayu takleh makan bebanyak! Ahakss...

With pengapit & my family...


Rakan-rakan hubby masa study di University Ottawa, Canada.. 


Family Maksu.. Jauh datang neh...:)

 

Design pelamin, baju, katerer, P.A System semua dari Angsana Caterer..



Thanks a lot buat semua yang menjayakan majlis bertandang ni. Juga wat my family yang sudi hadir mengiringi saya masa majlis ni. Terharu sesangat.. Will miss all the moments!



Misya : Seronok bersanding!

4 comments:

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...