Tuesday, October 29, 2013

Segmen: Pencarian Boglist Bulan November

Salam.. Jom join! Klik banner...



Misya : Bloglist outdated.

5 comments:

  1. good luck akak, senarai peserta dah update boleh cek kat sini ye
    http://ape-kinah.blogspot.com/2013/10/assalamualaikum-semua-di-bawah-antara.html

    ReplyDelete
  2. dari segmen yg sama ^^

    http://kataubaid.blogspot.com/2013/10/segmen-pencarian-bloglist-november-by.html

    ReplyDelete
  3. datang singgah sini dari segmen yg sama..

    good luck...

    ReplyDelete
  4. BBL pun join jugak segmen ni. singgah nak wish gud luck ya

    My recent post : Segmen: Pencarian Boglist Bulan November

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum.. Eraz datang terjah meratau-rayau dari melalui Segmen: Pencarian Boglist Bulan November..

    http://www.erazfadli.com/2013/10/segmen-pencarian-boglist-bulan-november_1023.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...