Wednesday, October 16, 2013

SEGMEN FOLLOW ME BY SHA & FD

Salam.. Huhu saja gatai nak join segmen hari ni. Jom try luck dalam segmen ni! Klik banner ok..



Misya : Teringat bedak follow me.

2 comments:

  1. Siggah sini dari segmen yang sama. Jom singgah blog saya dan lihat banyak giveaway menarik yg baru diupdate dengan tawaran hadiah yg awesome ! ^^

    http://twinkleeestar.blogspot.com/

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...