Wednesday, October 9, 2013

Menang segmen Miss Banu!!!

Salam semua.. Wah pagi-pagi Selasa ni on je blog, terus dapat komen happy.. Saya menang segmen dan satu-satunya pemenang segmen tersebut. Hehe.. Tak sangka bertuah juga blog saya ni. Ngeee.. Tq so much Miss Banu!^_^

Klik untuk paparan penuh

Alhamdulillah.. Menang hadiah topup.. Ngee... Tq again Miss Banu!=)


Misya : Sejak join bisnes, topup adalah keperluan utama.;p

5 comments:

  1. Wahhh.. tahniah!!! bestnya dapat hadiah topup!!! ekekeke.... share sket! Hahahahaa....

    ReplyDelete
  2. @YUS hehe mmg best.. try je mana2 contest insyaAllah ada rezeki kamu pula..:)

    ReplyDelete
  3. tahniah cik misya, farah tumpang happy untuk cik misya...

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...