Wednesday, October 30, 2013

Free Pre-Wedding Shoot : Misya & Japster [by Studio Mukmin]

Salam... Again.. Me & my hubby.. Sudah ditakdirkan kami bersatu dalam ikatan perkahwinan, nak tahu setahun sebelum tu, kami di sponsor leh seorang photographer untuk buatkan satu sesi photoshoot pre-wedding! Gara-gara saya menang 1 contest model muslimah, jadi abang photog tu terus berkenan nak shoot saya dan incik abang saya sebagai hadiah wat kami. Terus-terus cari baju untuk hubby. Nasib baik jumpa warna yang sama dengan baju saya.. Ngehehe.. Akhirnya terhasil album pre-wedding saya dan hubby!! FOC.. Syukur Alhamdulillah Abang Mie dari Studio Mukmin sudi sponsor our pre-wedding shoot. Siap dapat album dan frame besar lagi!!=) Rezeki jangan ditolak.. Hehe...

Disebabkan asal-asalnya photoshoot ni untuk saya seorang bertemakan Muslimah Sejati, maka saya pun make-up lite-lite saja. Baju pun simple. Huhu..







Saya nampak tembam dan berisi!! Ahakss....



Cantik kan gambar ni? Shoot di Taman Tasik Titiwangsa..





Dah nama pun pre-wedding kan, jeling-jeling saja posing nyer... Bak kata lagu Ana Raffali, Boleh Pandang-Pandang, Jangan Pegang-Pegang.. Ahaksss... Alhamdulillah setahun lebih selepas shoot ni, kami diijabkabulkan. ^_^ Kalau memerlukan khidmat Studio Mukmin ni, boleh contact dorang di SINI.



Misya : Rezeki, jodoh pertemuan, ajal maut di tangan Tuhan...



No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...