Monday, September 23, 2013

Segmen 1st Mama

Salam.. Erm dah lama dah nampak segmen ni dalam dashboard tapi tak nyempat-nyempat nak taip entry untuk join. So today saya join! Ahaksss... Klik banner if uols nak join segmen ni juga..



Cik Misya : I miss my mom.

3 comments:

  1. salam dear, terima kasih kerana sudi join segmen mama..

    salam perkenalan dari mama.. :)

    ReplyDelete
  2. salam..ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen bloglist..ada masa boleh la join nanti.tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...