Monday, September 23, 2013

My Twinkle Segmen

Salam.. Erm sweet plop nama segmen ni. Macam twinkle twinkle little star giteww.. Ok jom tekan  banner untuk join!=)


Ok, penganjur suruh komen blognya.. Honestly blognya sweet cuma perlu pandai bermain dengan warna. Background dah cerah, jadi tulisan perlu warna yang lebih pekat/bold/besar untuk menjadikan entry lebih mesra pembaca. :) Yang lain, superb!

Cik Misya : Semua benda ada pro dan kontra.

3 comments:

  1. rajin betul cik misya join segmen, selamat bersegmen lagi... heee...hopefully tak jemu dengan lambakan lambakan komen ni...

    ReplyDelete
  2. Hai! ^^ Thank you for support my Segmen :-) And your comment. I appreciate it . Thanks alot :) Here, Senarai peserta dah keluar. Sila semak link entry awak :) http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/09/senarai-peserta-my-twinkle-segmen-by.html

    ReplyDelete
  3. Hai ^^ Awak, sorry sgt2 sbb dah lama tak update psl Segmen ni. Sila baca entry ni, thanks :D http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/10/kepada-peserta-my-twinkle-segmen.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...