Tuesday, August 13, 2013

Segmen : Review Blog Lepas Raya !

Salam.. Haa hari ni dah masuk 6 Syawal. Still beraya lagi ke? Huhu. Jomlah join segmen menarik ni if takde beraya ke mana-mana..:) Mudah dan ringkas je syarat-syaratnya.. Segmen ni takde banner, tapi kena guna gamba raya anda untuk penghias entry.^^ So, saya tepeklah gambar raya saya yang nak kata comel, comel la juga. Ahakss...;)

Sape-sape nak join segmen ni, klik je gambar comel saya kat atas ni k.:)

Ok, nape saya nak penganjur segmen review blog saya? Sebab... Saya sangat rindu untuk di review!! Hehe.. Boleh tak wat reason camtu? But seriously saya dah lama tak join segmen review-review ni. Jadi dah lama tak dengar pendapat rakan-rakan blogger di luar sana about my blog ni. Kot-kot ada something yang saya perlu repair atau modify ke kan? Harap-harap i'm the lucky one to get a review from owner segmen!=)

Jangan lupa join contest duit raya saya di SINI!! Tarikh tutup 20 Ogos 2013. Makan ketupat sambil taip entry contest tau. Ahaks..;)


Cik Misya : Suka teguran membina.

3 comments:

  1. Semoga berjaya direview cik misya..., pcl baru je nak mula bw contest duit raya tu...sori ea, rasanya belum terlambat kan !

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya....
    Singgah sini utk beraya...dan jenguk blogger lain...

    ReplyDelete
  3. done add u to the list. thanks eh. :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...