Monday, August 12, 2013

SEGMEN KUNJUNG-MENGUNJUNG BERSAMA AYUINSYIRAH..

Salam.. Erm dah lama tak join segmen blogger hebat ni.. Jom lah join! Amalan kunjung-mengunjung memang digalakkan especially time raya ni rite? Syarat nya pun mudah giler.. Klik banner if nak join..


Ucapan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin buat blogger Ayu Insyirah... Jangan lupa join contest duit raya saya di SINI!! Tarikh tutup 20 Ogos 2013. Makan ketupat sambil taip entry contest tau. Ahaks..;)



Cik Misya : Blogging satu kepuasan.

12 comments:

  1. waa rajin cik misya join segmen ^^

    ReplyDelete
  2. tq ye sudi join segmen ayu....insyaallah nnti ayu join segmen aimi ye

    ReplyDelete
  3. SALAM

    SAYA JOIN

    http://jmbelog.blogspot.com/2013/08/segmenkunjung-mengunjung-bersama.html

    JOIN SINI PULA

    http://jmbelog.blogspot.com/2013/08/segmen-suka-suka-je-lah.html

    ReplyDelete
  4. mekacih ye sudi join segmen ayu..
    joom ramai2 kita kunjung mengunjung ke blog mereka..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/joom-kita-kunjung-mengunjung-ke-blog.html

    ReplyDelete
  5. SALAM AIDILFITRI,

    DATANG BERKUNJUNG DISINI.. JOIN :)

    http://kumahuitu.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

    ReplyDelete
  6. salam lebaran aimi
    datang berziarah di hari raya :)

    http://umikasum.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

    ReplyDelete
  7. salam ziarah..
    datang singgah dari segmen yg sama..
    selamat hari raya...

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

    ReplyDelete
  8. Salam ziarah ^^

    Datang dari segmen yang same, dari kumpulan ayam kicap hehe, ade mase nanti singgah ke blog saya yea? :)

    http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

    Good luck ^^

    ReplyDelete
  9. nak datang beraya nie
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmenkunjung-mengunjung-bersama.html
    jemput singgah....banyak kuih raya..

    ReplyDelete
  10. Salam, dari segmen yang sama :)
    Nad mengunjungi anda ^^ Jemput juga ke blog Nad :D
    http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

    ReplyDelete
  11. datang beraya kat sini.. hehe :)
    dari segmen yang sama

    jemput join GA saya

    http://munirah-serupasama.blogspot.com/2013/08/giveaway-topup-syawal-by-munirah-rahman.html

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum,

    Apa khabar? Abe Kie pun dtg dari segmen yg sama. Done follow here. Happy blogging, my new friend....

    http://jukdin.blogspot.com/2013/08/segmen-kunjung-mengunjung-bersama.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...