Monday, August 12, 2013

SEGMEN BLOGWALKING RAYA BY DJH

Salam semua.. Erm menarik segmen ni.. Jom tengok apa syarat-syaratnya..

Assalamualaikum dan salam sejahtera.Hari ni angah nak lancarkan SEGMEN baru! Yang mana segmen ni dibuat untuk meraikan HARI RAYA AIDILFITRI.So apa lagi tunggu?? Jom sama2 memeriahkan segmen DJH ni!!


  1. FOLLOW Blog  DJHAdd To Circle Google +Mohamad Khairil  dan Like DiariJejakaHangat.
  2. Buat entri bertajuk SEGMEN BLOGWALKING RAYA BY DJH.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini. * WAJIB
  4. Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah secara manual.
  5. Peserta mesti saling2 blogwalking dan follow mengfollow!! :D


LIKE FANPAGE DJH!!


Senarai Hadiah!!

3 x RM5 TOPUP

10 REVIEW BLOG.


Harapannya supaya ramai yg akan join,so angah harap korang jugak boleh promote2 selalu la oke :D,selain tu,angah jugak korang boleh support angah...nanti kalau korang buat Segmen/Giveaway,angah pulak support korang!! :D

Jangan lupa join contest duit raya saya di SINI!! Tarikh tutup 20 Ogos 2013. Makan ketupat sambil taip entry contest tau. Ahaks..;)



Cik Misya : Peluang beramah-mesra sesama blogger.

10 comments:

  1. datang singgah sini dari segmen yg sama..

    selamat hari raya...

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-by-djh.html

    ReplyDelete
  2. haiii...salam perkenalan...
    dri segmen yang sma... =)
    follow you..!

    selamat hari raya kay =)

    ReplyDelete
  3. salam...ayu dtg dari segmen yg sama.. ada masa nanti singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen juga...

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/segmen-blogwalking-raya-by-djh.html

    ReplyDelete
  4. hye sik Misya..dari segmen yang sama... selamat hari raya..

    http://mellmerah-letsgetcookin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. done follow sini
    selamat bersegmen..
    http://tashaqisha.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-djh.html

    Jom join Giveaway tasha pulak.. hihi
    http://tashaqisha.blogspot.com/2013/08/little-birthday-giveaway-by-tasha-aqisha_13.html
    http://tashaqisha.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html

    ReplyDelete
  6. done follow sini..datang dari segmen yang sama . .kalau sudi,jenguklah ke blog saya. . .
    http://wwwqurratuainisnq.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-by-djh.html

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan.datang dari segmen yang sama.
    jemput datang blog saya.

    http://chenachenis.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-by-djh.html

    ReplyDelete
  8. Eira singgah sini..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-djh.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...