Wednesday, August 14, 2013

Review Bloglisted Terpilih #4 : Wana Wonderland

Salam semua.. Sambungan review sebuah lagi blogger bertuah yang telah menyertai segmen saya di SINI. Segmen ni dah lama dah tapi disebabkan saya sibuk ya amat, sampai asyik tertangguh nak review para blogger yang bertuah. So, kali ni nak review Wana Wonderland! Dengar nama je pun teringat Disneyland! Hehe..


Tapi memang betul pun anggapan saya about this blog. Penggunaan warna yang menarik menjadikan ia sesuai dengan namanya. Huhu. Yang best susun aturnya sangat kemas dan menarik. Tak serabut mungkin sebab diletakkan dalam border menjadikan ia sedap dipandang oleh pengunjung. Kira empunya blog ni pandai bermain dengan warna baik dari segi background mahupun tulisan.


Entry pula just nice. Sume simple-simple je ayatnya. Huhu.. So cepat-cepat terjah blog Wana ni ya! Klik je header beliau. Sejuk je memandang. Eceh....


Jangan lupa join contest duit raya saya di SINI!! Tarikh tutup 20 Ogos 2013. Makan ketupat sambil taip entry contest tau. Ahaks..;)



Cik Misya : First time naik roller coaster di Disneyland Hong Kong.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Promo Beg Raya serendah RM49!

Salam semua.. Wah lamanya tak bersiaran kat sini! Hehe.. Selamat Berpuasa! Diam tak diam, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan l...